FFREAK

WORKOUTS

Συνδυάζοντας μοναδικές μουσικές δημιουργίες με επιστημονικά καταρτισμένο ασκησιολόγιο, την ενέργεια και το κίνητρο κορυφαίων εκπαιδευτών, στόχος μας είναι να σε κάνουμε να αγαπήσεις την άσκηση!
Ανακάλυψε την μεγάλη γκάμα ομαδικών προγραμμάτων, βρες αυτό που σου ταιριάζει και νοιώσε τα πολλαπλά οφέλη της ευεξίας της άσκησης. Όλα τα μαθήματα γίνονται σε πλήρως εξοπλισμένα στούντιο, με εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και σε ομάδες 6-12 ατόμων. Θα χρειαστείς 5-10 μαθήματα για να βελτιώσεις την τεχνική σου, να μάθεις το σώμα σου και σταδιακά να το νοιώσεις πιο δυνατό.

Fitness Classes

50min duration

Τα προγράμματα Fitness συνδυάζουν το cardio και την μυϊκή ενδυνάμωση με στόχο να βελτιώσουν το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης. Θα σε βοηθήσουν με τις καθημερινές σου δραστηριότητες και θα σε αφήσουν γεμάτο ενέργεια και ευεξία.

PUNCH

Το FFpunch είναι μια προπόνηση για όλο το σώμα, που χρησιμοποιεί σάκους του μποξ. Θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη μυϊκή σου δύναμη, το επίπεδο φυσικής σου κατάστασης ενώ παράλληλα θα αποκτήσεις δυνατό κορμό. Χρειάζεσαι μηδενική εμπειρία για να ξεκινήσεις την πιο διασκεδαστική προπόνηση!

RIDE

Οι μοναδικοί rockstar trainers μας σε καθοδηγούν σε μια απαράμιλλη εμπειρία προπόνησης που έχει σχεδιαστεί για να ωφελεί το σώμα, το μυαλό και την ψυχή. Μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο studio με φώτα που θυμίσουν night club, θα ιδρώσεις στους ρυθμούς της μουσικής .

RIDE n LIFT

Αυτό το πρόγραμμα ποδηλασίας συνδυάζει διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης και προπόνηση δύναμης. Θα χρησιμοποιήσεις αλτήρες χεριών για να τονώσεις τους μύες σου, ενώ η καρδιά σου θα συνεχίσει να χτυπά στους ρυθμούς του ποδηλάτου.
Το δημοφιλέστερο πρόγραμμα παγκοσμίως που συνδυάζει τα ελευθέρα βάρη για τη μείωση του σωματικού λίπους, τη μυική ενδυνάμωση και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης σε σύντομο χρονικό διάστημα!
Πρόκειται για μια υψηλής έντασης αερόβια προπόνηση η οποία είναι εμπνευσμένη από τις πολεμικές τέχνες, χωρίς σωματική επαφή και με επιλογές στο ασκησιολόγιο για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης.
Το BODYSTEP ™ – είναι μία προπόνηση με στόχο να τονίσει τους γλουτούς και τους μηρούς σου. Συνδυάζει βασικές stepping κινήσεις με αερόβιες ασκήσεις όπως burpees, push ups και ασκήσεις ισορροπίας για να λειτουργήσει το πάνω μέρος του σώματος.
Αυτή η προπόνηση θα σε βοηθήσει να χτίσεις δύναμη και αντοχή στους μύες που υποστηρίζουν τον πυρήνα σου. Θα χρησιμοποιήσεις λάστιχα αντίστασης και πλάκες με βάρη, καθώς και ασκήσεις σωματικού βάρους, ιδανικές για να βελτιώσεις την ισορροπία και την πρόληψη τραυματισμών. Με επιπλέον ασκήσεις για τους γοφούς, τους γλουτούς και τη μέση θα γίνεις καλύτερος σε ότι κάνεις.

HIIT Classes

30-45min duration

Πρόσθεσε μία HIIT προπόνηση στο πρόγραμμα σου για να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο την καρδιοαναπνευστική σου αντοχή ενώ παράλληλα θα αποκτήσεις και περισσότερη δύναμη. Η μαγεία μιας HIIT προπόνησης είναι η σύντομη διάρκεια. Δύο φορές την εβδομάδα από μισή ώρα αρκούν για να δεις αλλαγή.

BURN

Μια ομαδική προπόνηση με την καθοδήγηση του trainer, σχεδιασμένη να παράγει αποτελέσματα που διαρκούν! 3 σταθμοί – εκατοντάδες παραλλαγές ασκήσεων για να μην βαρεθείς ποτέ!
Κωπηλασία
1

Κάθε κουπιά στην κωπηλασία ενεργοποιεί το 85% των μυών του σώματός σου. Αυτή η προπόνηση χαμηλού αντίκτυπου σε βοηθά να βελτιώσεις την αντοχή και τη δύναμη.

Τρέξιμο
2

Μπορείς να περπατήσεις ή να τρέξεις με τον δικό σου ρυθμό ανάλογα με το επίπεδο φυσικής
σου κατάστασης.

Προπόνηση δύναμης
3

Οι παραλλαγές των ασκήσεων με βάρη θα γυμνάσουν διαφορετικούς μύες. Ο trainer μπορεί να παρέχει επιλογές για οποιαδήποτε άσκηση εάν υπάρχει τραυματισμός ή κάποιος περιορισμός.

Μια υψηλής έντασης προπόνηση (HIIT) διάρκειας 30 λεπτών σχεδιασμένη πάνω στην δύναμη, με στόχο τη δημιουργία καθαρού μυϊκού ιστού. Στο πρόγραμμα θα χρησιμοποιείσεις μια μπάρα, πλάκες επιβάρυνσης και το σωματικό σου βάρος ώστε να ενεργοποιήσεις όλες τις μεγάλες μυικές ομάδες.

Χρησιμοποιώντας step συνδυάζουμε εκρηκτικές και αλτικές ασκήσεις, ασκήσεις σωματικού βάρους για την αύξηση της συνολικής αθλητικής απόδοσης: δύναμη, ευκινησία, ταχύτητα και έκρηξη!.
Μια πολύ υψηλής έντασης προπόνηση 30 λεπτών (HIIT) που βελτιώνει την καρδιαγγειακή συχνότητα, αυξάνει την ταχύτητα και μεγιστοποιεί το κάψιμο θερμίδων.
Προπόνηση υψηλής έντασης (HIIT) διάρκειας 30 λεπτών, πάνω σε ποδήλατα. Πρόκειται για ένα σύντομο, έντονο πρόγραμμα ποδηλασίας που συνδυάζει γρήγορες εναλλαγές μεταξύ υψηλής και χαμηλής έντασης ασκησιολόγιο με στόχο την ενεργοποίηση του μεταβολισμού για πολλές ώρες μετά την προπόνηση.

PERSONAL TRAINING

PERSONAL TRAINING

Κάνεις ένα νέο ξεκίνημα;
Θέλεις να μάθεις νέες τεχνικές προπόνησης;
Θέλεις να πετύχεις τα πιο γρήγορα αποτελέσματα;
Ή απλά χρειάζεσαι ένα επιπλέον κίνητρο;

Επίλεξε την υπηρεσία του Personal Training για ένα πλήρως προσαρμοσμένο πρόγραμμα προπόνησης προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τους στόχους σου.

Μπορείς να διαλέξεις από μία μόνο συνεδρία έως ένα πακέτο 6 συνεδριών για ένα πιο αφοσιωμένο πρόγραμμα.

OPEN GYM

OPEN GYM

Έχεις δικό σου πρόγραμμα προπόνησης;

Προσφέρουμε έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο γυμναστηρίου ανοιχτό όλες τις ώρες λειτουργίας. Ο γυμναστής μας θα σε βοηθήσει να πετύχεις τον στόχο σου σύμφωνα με τις ανάγκες σου.

Μπορείς να κλείσεις για μία μόνο προπόνηση ή να επιλέξεις μια συνδρομή.

Κλείσε τη θέση σου και ξεκίνα!

Loading