fbpx

LET’S START

A REVOLUTION

Get your new season

SPECIAL OFFERS!

GET HOOKED!

COMMIT TO SOMETHING NOW!

PUNCH

Εξερεύνησε τις δεξιότητες και τις ασκήσεις της πυγμαχίας!
Το FFpunch είναι μια προπόνηση 50 λεπτών για όλο το σώμα, που χρησιμοποιεί ειδικούς σάκους του μποξ με νερό (Aquabags) που είναι πιο φιλικοί στο σώμα και χτίζουν δύναμη και αντοχή. Και το καλύτερο; Χρειάζεσαι μηδενική εμπειρία για να ξεκινήσεις την πιο διασκεδαστική προπόνηση!

Explore the skills and drills of boxing!
FFpunch is a 50-minute full body workout using low-impact water filled Aquabags that are easy on the arms and build strength with powerful boxing sequences. What’s best? You need exactly zero experience to get in on the fun!

50 minute class / Διάρκεια μαθήματος: 50’
BURN

Η πιο δυναμική προπόνηση για όλο το σώμα!
Το FFburn είναι ένα κυκλικό πρόγραμμα προπόνησης, που εστιάζει στη δύναμη και στην αντοχή, χρησιμοποιώντας σταθμούς όπως διαδρόμους και αλτήρες χεριών. Τα φώτα, η μουσική και ο Trainer, απλά θα σε κάνουν να τα δώσεις όλα!

The high-powered full body workout!
FFburn is an interval-based circuit training class focused on building strength, endurance. The sessions incorporate a mix of cardio and strength training, using stations such as treadmills and hand weights.

50 minute class / Διάρκεια μαθήματος: 50’
RIDE

Κάνε πετάλι σαν να μην υπάρχει αύριο!
Οι μοναδικοί rockstar Trainers μας σε καθοδηγούν σε μια απαράμιλλη εμπειρία προπόνησης που έχει σχεδιαστεί για να ωφελεί το σώμα, το μυαλό και την ψυχή. Μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο Studio με φώτα που θυμίσουν night club, θα αφεθείς στο ρυθμό, ακολουθώντας τη χορογραφία του Trainer. Όσο πιο έντονα προπονηθείς , τόσο περισσότερο θα κάψεις!

Ride like there’s no tomorrow!
Our one of a kind, rockstar trainers guide you through an unparalleled fitness experience that’s designed to benefit the body, mind and soul. Among a dark nightclub-style room with high-energy music, you will move to the beat and follow the choreography for an extremely fun workout.
The harder you ride, the more you burn!

50 minute class/ Διάρκεια μαθήματος: 50’
LIVE THE FFREAK EXPERIENCE

Θέλεις να ξεκινήσεις τη νέα σεζόν δοκιμάζοντας κάτι διαφορετικό, που θα σου προσφέρει ενέργεια, δύναμη και αυτοπεποίθηση; Τι θα έλεγες για ένα εκπληκτικό μάθημα μέσα σε studio με φώτα, μουσική και ατμόσφαιρα που να θυμίζει night club, με playlists που να σε ξεσηκώνουν και με έναν…. Rock Star Trainer που θα σε κάνει να ξεπεράσεις τα όρια σου; Ζήσε την πρωτόγνωρη, διασκεδαστική fitness εμπειρία του FFREAK και νιώσε στο έπακρο τα οφέλη από τα αποκλειστικά μας workouts, στο σώμα και στη διάθεση σου!

Επίλεξε τη συνδρομή που σου ταιριάζει καλύτερα και κέρδισε έκπτωση 20% για όσο αυτή παραμένει ενεργή! Ενώ αν αλλάξεις γνώμη, μπορείς να την ακυρώσεις online οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις. Χρησιμοποίησε τα μαθήματα σου για όποια από τα 4 πρωτοποριακά workouts μας προτιμάς: FFPunch, FFRide, FFBurn και FFShine.

 

*Η προσφορά λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου, οπότε μην περιμένεις άλλο. Ετοίμασε την τσάντα του γυμναστηρίου και έλα να ζήσεις την πρώτη σου εμπειρία!

SPECIAL OFFERS

FFREAK 1+1
15€ για τους First Timers

FFREAK 6
52€ από 65€ – έκπτωση 20% για 6 μαθήματα/ μήνα

FFREAK 10
68€ από 85€ – έκπτωση 20% για 10 μαθήματα/ μήνα

STAY IN THE LOOP

Δεν το έχεις αποφασίσεις ακόμη; Κανένα πρόβλημα! Κάνε εύκολα εγγραφή συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία και εμείς υποσχόμαστε ότι θα σου στέλνουμε αποκλειστικά τα νέα του FFreak community καθώς και τις μελλοντικές σούπερ προσφορές μας.

Και το καλύτερο; Μπαίνεις στην κλήρωση για ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά της JBL με ήχο και σχεδιασμό που θα λατρέψεις!

SHINE

Όταν ασκείσαι, χρειάζεσαι και αποθεραπεία! Η αποθεραπεία είναι αναπόσπαστο μέρος της άσκησης. Σχεδιασμένο για να βοηθά το σώμα σου να απελευθερώνει το σωματικό άγχος, το FFShine είναι μια προπόνηση για όλο το σώμα, που συνδυάζει τεχνικές από Pilates, Yoga και καλλισθενική γυμναστική.

 

When you train, you need to recover! Recovery is an integral part of exercise. Designed to make your body release physical stress, Shine is a full body workout combining techniques from Pilates, Yoga and calisthenics.

50 minute class/ Διάρκεια μαθήματος: 50’

Δοκίμασε κάτι διαφορετικό! Ζήσε μια εμπειρία άσκησης και εκτόνωσης που θα σου προσφέρει ενέργεια, δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Μοναδικά workouts μέσα σε ειδικά διαμορφωμένα studio με φώτα, μουσική και ατμόσφαιρα που θυμίζουν night club, με playlists που σε ξεσηκώνουν και με τους Rockstar Trainers του FFREAK, που θα σε κάνουν να ξεπεράσεις τα όρια σου!

FIRST TIME FFREAK

Το FIRST TIME FFREAK σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις να ζήσεις ένα από τα μαθήματα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Είμαστε σίγουροι ότι μια δοκιμή θα σε πείσει!

Επίλεξε ανάμεσα στο FFBurn για μια δυναμική προπόνηση για όλο το σώμα, το FFPunch για να εξερευνήσεις τις ασκήσεις πυγμαχίας ή το FFRide για ένα δυνατό πετάλι!

Πάτησε στο παρακάτω link και αγόρασε το FIRST TIME FFREAK (χωρίς χρέωση) και κλείσε το πρώτο σου μάθημα.

STAY IN THE LOOP

Δεν το έχεις αποφασίσεις ακόμη; Κανένα πρόβλημα! Κάνε εύκολα εγγραφή συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία και εμείς υποσχόμαστε ότι θα σου στέλνουμε αποκλειστικά τα νέα του FFreak community καθώς και τις μελλοντικές σούπερ προσφορές μας.

Και το καλύτερο; Μπαίνεις στην κλήρωση για ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά της JBL με ήχο και σχεδιασμό που θα λατρέψεις!

PERSONAL

TRAINING

Work out inside a friendly environment with club-like lights and studio grade sound! Book a room for your personal training needs.

 

OPEN

GYM

Get fit at your own pace using our fully equipped open gym. Book a slot and get those rolling!

Loading